Poradna Janome My Style 2522

Autor: | Vloženo: 05.08.2014 000 13:21 | Témata: Poradna Janome My Style 2522

Janome 525S vs Janome My Style 2522

Jaky je rozdil mezi temito sicimi stroji.

  • Autosedacky

    Autosedacky

    5. srpna 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, oba jstroje jsou hodně podobné, oba mají pevnou kovovou konstrukci, horizontální rotační chapač, plynulou regulaci délky a šířky stehu, automatickou dírku. Model 2522 má 22 programů, model 525 má 25 programů a paradoxně je model 525 při větším počtu programů levnější, takže je z nich lepší volbou, pokud budete mít zájem, máme je skladem na prodejně k vyzkoušení i zakoupení.: http://autosedacky.mimishop.cz...
    S pozdravem Štěpán Rybníček - šicí stroje Vrchlabí

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • vera

      5. srpna 2014 - vera

      Ptam se z duvodu, ze na strankach siciho centra byl Janome 2522 zarazen mezi nejkvalitnejsi sici stroje a Janome 525 tam neni vubec uveden /sici stroje 415; 423 cca na10. miste.


    • Autosedacky

      5. srpna 2014 - Autosedacky

      Berte to tak, že to hodnocení je subjektivní hodnocení jednoho prodejce, který má nějaká svá kritéria, podle kterých si to sestavuje. Je to subjektivní hodnocení pouze podle jeho prodejů a následných servisů. Má tam žebříček 10 strojů, přitom jich je na trhu cca 400 modelů. A pokud by sestavovat kterýkoliv jiný prodejce podobný žebříček, tak tam budou možná úplně jiné stroje, protože každý prodejce nabízí jiný sortiment v jiném regionu.


    • Autosedacky

      5. srpna 2014 - Autosedacky

      Jen ještě doplním, když se podíváte třeba na internetové stránky šicích strojů třeba Veronica a Lada, tak na obou je napsáno , že jsou nejprodávanější české stroje,a když se podíváte na stránky Singera, nebo Brothera, tak oba tam mají že jsou nejprodávanější světovou značkou . Takže kterým tabulkám potom věřit. Dejte spíše na radu známého mechanika, či prodejce, který se vám po koupi o stroj také bude starat, ono koupí to všechno nekončí, tím to teprve začíná.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.