Poradna Lada H73A

Autor: Registrovaný uživatel | Vloženo: 07.08.2019 000 22:20 | Témata: Poradna Lada H73A

Registrovaný uživatel

Registrovaný uživatel

Kde je stroj vyroben

Dobrý den, stále čekám na odpověď, kde je stroj vyroben. Nikdo mě není schopen odpovědět a všichni se vykrucují. Jeden z prodejců nám napsal, že je to český stroj, další, že o to nejde. Další píše, že je to stejné jako Lucznik a at si koupíme raději ten, protože Lada patří nějakému pánovi z Olomouce, jen jako značka a nakonec mě pošlou odkaz na čínskou firmu https://www.zenghsing.com.tw.... Nějak jsem se v tom ztratila. Děkuji

  • 7. srpna 2019 - Oficiální zástupce obchodu Čendulka

    Dobrý den
    Šicí stroj Lada není vyroben v ČR, ani v Evropě. V Evropě se montují pouze dražší modely značky Bernina, ostatní produkce strojů pochází z východních zemí.

    Lada je vyráběna na Tchaj-wanu a ať už zvolíte jakýkoli model, můžete si být jista jeho kvalitou, dostupností náhradních dílů a zastoupením právě v Olomouci.
    Šicí stroje Lada patří k hodně oblíbeným, prodá se jich velké množství a poruchovost u nich je minimální.
    Pokud potřebujete nějaké bližší informace o jednotlivých modelech, případně potřebujete stroj předvést či si jej vyzkoušet, můžete se na nás obrátit.
    Všechny modely Lada máme skladem a výběrem právě této značky určitě neuděláte chybu.
    S pozdravem
    Marcela Hošková
    www.galanterie-cendulka.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 25. srpna 2019 - Oficiální zástupce obchodu Sewi - sicistroje.biz

    Dobrý den, stroje Lada nejsou vyrobeny v ČR. Stroje jsou vyrobeny ve stejném závodě firmy Zheng Hsing jako Lucznik, Veritas, Singer. Tato společnost v Asii vyrábí pro většinu společností. Vybírejte tedy podle designu a poštu stehů, V nabídce najdete například naprosto obdobné stroje Lucznik https://lucznik.heureka.cz..., nebo kvalitnější model s více programy Singer 9960- https://sici-stroje.heureka.cz..., který je vyroben u japonské firmy Happy.
    Ve stejném závodě je vyroben také model firmy Redstar, s vícee programy a stolkem také v ceně -https://sici-stroje.heureka.cz..., opět je vyroben ve firmě Hzeng Hsing. https://www.zenghsing.com.tw...
    O díly nemusíte mít obavy, tyto stroje se tím, že je dováží více značek dají sehnat snadno.


    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.