Poradna Lada Q60

Autor: | Vloženo: 25.05.2017 000 17:10 | Témata: Poradna Lada Q60

Jaký stroj si vybrat

Dobrý den, vybírám si šicí stroj a a rozhoduji se mezi Lada Q60, Juki HZL 29Z nebo ještě Juki HZL 353ZR. U těch Juki se mi líbí zpětný chod na pravé straně a také led osvětlení. Jak jsou na tom ale výkonostně, chtěla bych aby prošil více látek. Prosím poraďte.

  • Autosedacky

    Autosedacky

    26. května 2017 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, šicí stroj Juki HZL 29 Z je oproti ostatním 2 strojům o třídu níže, nemá automatickou knoflíkovou dírku, je i menší, s menší výbavou stehů, nemá plynulou regulaci šířky stehů.
    Stroje Lada Q60B a Juki HZL 353 ZR jsou si velikostně i výkonově podobné, oba mají automatickou knoflíkovou dírku, regulaci délky i šířky stehů. Juki má navíc pouze Led osvětlení, lada má klasickou žárovku, ale to se dá vyřešit Led žárovkou v ceně cca 100,- Kč .Lada má více stehů - 32 oproti 21 u Juki a Lada je v základní výbavě o 700,- Kč levnější, takže jako výhodnější je Lada : http://autosedacky.mimishop.cz...
    navíc se dá koupit i ve výhodném setu s příslušenstvím : http://autosedacky.mimishop.cz...
    S pozdravem Štěpán Rybníček - šicí stroje Vrchlabí

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.