Poradna Singer SMC 8280

Autor: SOS | Vloženo: 01.08.2012 000 00:21 | Témata: Poradna Singer SMC 8280

SOS

SOS

Srovnání Singer - Janome - Lucznik

Dobrý den, prosím o obecnou radu: váhám mezi strojem Janome IT 1011 a Singer SMC 8280, příp. Łucznikem 2016 či jiným. Který stroj v této kategorii byste doporučili? (Singer má dobré hodnocení v dTestu a je očividně oblíbený, ale nemůžu přehlédnout, že má plastové součástky na rozdíl od kovových Łuczniku a Janome.)

  • 1. srpna 2012 - Oficiální zástupce obchodu Šicí stroje shop

    Dobrý den, zkuste prosím zapřemýšlet, proč vám u Janome dokážeme poskytnout záruku ne 2 roky, ale 3 roky. Proč máte u Janome servis door to door, tzn. v době záruky, stačí zavolat a stroj zdarma vyzvedneme na naše náklady, opravíme a zašleme zdarma zpět. Je to z toho důvodu, že Janome má kvalitní celokovové součástky a my máme jistotu dlouhé životnosti. První jmenovaná značka má jednu jedinou výhodu na tomto trhu a to je internet, kdy se stroje podbízejí v každém e-shopu prodávající kartáčky proto vybíhají na prvních pozicích (je jich více jak 90 a oblíbenost na Heurece se neodráží počtem prodaných kusů, ale počtem naklikaných - tzv. oblíbených, takže když na 90 obchodech lidé naklikají oblíbenost, tak my na svých 10 specializovaných e-shopech mechaniků šicích strojů nemáme šanci, leda byste naši oblíbenost vynásobila x 9, ale to bychom byli se značkou Janome na prvních 10 místech:)), U mechaniků šicích strojů je ale na pultě nenajdete. Tam dominuje svou kvalitou Janome. Ale o tom se v d-testu nedočtete, tam se vychází ze zadání obchodních řetězců:)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 1. srpna 2012 - Oficiální zástupce obchodu Ráj šití

    Dobrý den, pokud porovnáme modely, fakta jsou následující:

    model Lucznik 2016 Lidia má plynule nastavitelnou délku stehu, overlockové stehy, regulaci přítlaku patky, kovovou kostru a důležité díly v šicím mechanismu kovové. Příslušenství je běžně dostupné za velmi přijatelné ceny .

    Stroj Singer 8280 má jen základní stehy rovné a klikaté. Nemá overlockové stehy. Má jen plynulou regulaci délky stehu. Opravdu je převážně plastový. Těžko se shání jakékoliv další příslušenství Singer.

    Stroj Janome IT 1011 má kovovu kostru a podíl kovových součástek, nemá overlockové stehy, regulaci přítlaku patky ani plynulou regulaci délky stehu. Má 4 rovné stehy, 4 klikaté a 3 prádlové.

    Všechny stroje i stehy si můžete případně prohlédnout na www.raj-siti.cz - fotky stehů lze zvětšit pod obrázkem stroje.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.