Nejnovější recenze ze sekce Šicí stroje
- Český výrobek
- Stroj nabízí mnoho vychytávek za příznivou cenu.
- Dlouho jsem vybírala a myslím, že volba byla skvělá.
- Intuitivní a jednoduchá obsluha
- Výborný poměr kvalita/cena
- Šije hladce a tiše
- Přehledný a srozumitelný návod + videa na YouTube
- Automatický navlékač nitě
ok
- Za málo peněz hodně muziky
- Krásné stehy
- Šije skvěle a tiše oproti me veritasce z 80.let
- Lehké ovladani
- Navlekac jehly
- Je lehká oproti starším strojum
Barva stroje je takova žlutá bílá, ale na chodu stroje to opravdu nemá vliv :)
- Nemá to český navod
splnuje můj požadavek a je cenově výhodný
- ok :)) vše
- Cena v poměru s kvalitou. Výborný stroj, snadné ovládání
- Solidní nálož funkcí za celkem málo peněz
- Abeceda, spousta vzorů, ovellock, umí i sekvence (zapamatuje si nápis a pak jej vyšije)
- Odstřihovač nitě 2x jeden strojní, druhý ruční
- Umí i velmi pomalý chod, pro nejistého začátečníka :-)
- Pro začátek solidní množství příslušenství
- Je to Singer, tak snad si ve Vietnamu pohlídali kvalitu a bude dlouho sloužit. :-)
- Chybí tištěný manuál v Češtině. Dostanete pouze EU leták, kde naleznete velice ,,užitečné" informace typu: Nepoužívejte stroj ve vaně, protože je tam elektrika... Nestrkejte palec pod jehlu za chodu stroje, neboť jej Vám stroj prošije. To je holt odraz přeregulované doby, ve které žijeme, kdy se řeší každý cent v ceně výrobku a zdravý rozum dostal trvalý zákaz.
- Nemá automatické zapošití stehu. Je nutno na to myslet jako u starších mašin. Zkušenému krejčímu jistě nebude vadit, neboť je na to zvyklý.
- Nepamatuje si už jednou nastavenou šířku a délku stehu. Pokud přepnu druh stehu a vrátím se zpět k původnímu stehu, musím opět zadat délku a šířku stehu. Za předpokladu, že to potřebuji jinak, než má stroj v základním nastavení...
- Pohodlné nastavení, jednoduché ovládání, lehký a tichý.
- spokojenost
- měla jsem na pul vylitý olej na šicí stroj, ale to je od výrobce
Stroj má hodně funkcí, šije pěkně, objevuji, co všechno umí. Zatím jsem s ním moc spokojená.
Zatím jsem zkoušela jen jednou a učím se,tak zatím vše OK.
Nenašla jsem nic negativního.
- Perfektně šije
- Dobrý poměr kvality a ceny
- Dobře zpracovaný návod k použití
- Na stole se při šití neklepe
- Tichý
- Umí navlékat nitě, má 3 rychlosti šití atd.
Škoda, že součástí balení není taška na stroj. Součástí balení je ale zakrývací obal.
- Všechno OK
- Kvalita
Spokojenost, stroj umí, co umět má. Velkou výhodou bylo, že stroj přišel s navlečeou nití - velká pomoc, chválím.
- kompaktní
- lehký
- těžko se zavádí niť do zvedáčku
- Známá značka
- Přes 400 druhů švů a jsou krásné
- Velká pracovni plocha ( prostor kolem jehly) , dobře osvětlení plochy
- Odstraňování nitě je úžasné
-Žádný návod není v krabici, ale musíte hi stáhnout z internetu (je preklad i do češtiny).
- navlékání nitě není dobrý, snadno se ohyba do strany a navlékání nitě trvá i 5 minut a ve výsledku vezmu lupu a udělám to ručně. Za ty peníze je to dráha sranda. (U Janome jsem takové potíže neměla, to navlékání je tam líp vyřešeno)
- cívky jsou speciální, od žádného jiného stroje (měla jsem Janome a Ladu) nepasuje.
- vyzkoušet sítí dvou jehlou hned nemůžete, protože dvoujehla není součásti balení.
- číslo na pátek navždy odpovídá číslu na obrazovce a tak nevíte úplně co CAM ten chytrý stroj doporučuji.
- v ČR není oficiální dealer této značka a proto nevím kam to potahu do servisu a pro řady chodím na YouTube, kde v češtině toho není moc.
- chtěla jsem dokoupit nějaké pátky, cívky apod. u prodejců šicích strojů a narazila jsem na to, že je to tak speciální, že jen přes internet.
- písmenka na látce nevždy jsou správně čitelné ("a" ve většině případů vypadá jako "o") a didaktika je německá (pár písmenek se s čárkami najdou).
Byl by to úžasný stroj , ale za ty peníze neměl by mít tolik drobných vad. Mám ho skoro měsíc, šíje krásně, a přemýšlím jestli s těmi vadami mohu žít nebo ne (navlékání jehly je peklo, ale zrak už lepší mít nebudu)
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »