Nejnovější recenze ze sekce Šicí stroje
Je to dárek k vánocům
jednoduchá obsluha, prošije silnou látku, proma rukávník
- složité navlékání spodní a vrchní nitě, zatím nešiji.
- silný a tichý motor
- Krásné stehy
- jednoduché ovládání
- možnost regulace přítlaku patky
- kolenní páka
- plovoucí patka
- přídavný stolek v balení
- bohaté příslušenství - 12 patek
- mohlo by být více spodních cívek, byly pouze 4
Mám ho zatím jen chvíli, ale zatím jsem nadšená. Mám zkušenosti jen s mechanickými rovnostehy a vyšívacím strojem, toto je moje první elektronika, ale od prvního momentu je to velice snadné, návod je hezky zpracovaný a jasný. Široké spektrum stehů, jak ozdobných tak praktických na sešívání a začišťování, quiltování. Jednoduše nastavitelné. Švy jsou krásné i na pružných materiálech.
- Velmi tichy
- Vysoka hmotnost
Stroj je krasne tichy, lze ovladat bez slapky. Zatim jsem vyzkousela jen par stehu, ale jsem opravdu nadsena. Jedina nevyhoda je vysoka hmotnost.
Lehký, jednoduchý, všestranné využití.
- Návod není v českém jazyce
Je v pořádku.
Na drobné opravy možná dobrý, ale znova bych do něj nešla. První se rozbil ani ne po měsíci občasného šití, po reklamaci mi byl zaslán další. Ten byl asi křivě vyroben a jehla narážela na spodní část (nemířila do dírky, kde se má prošívat se spodní nití). Nějak jsem ho srovnala, ale stejně se kvůli tomu občas zasekával.
Hlavní nevýhodou je, že nezapošívá, špatně se sundává strojek z látky a často se u toho stane, že to, co jste právě ušili, si celé takto vypářete. Nevím, možná se takhle chovají všechny ruční šicí stroje a já jen čekala něco víc. Každopádně zázraky od toho nečekejte.
Pfaff Ambition 620
Marcela
Přidáno: 5. listopadu 2023
(naposledy upraveno 5. listopadu 2023)
Zakoupeno v Šicí stroje shop
- Je to úžasný stroj, krásne šije. Je úžasný aj pre začiatočníkov.
- Tichý chod, komunikace v ČJ
a
Velmi dobrý produkt
- Cena proti kvalitě super
Celý život šiju na Veritasce, takže jsem si už musela pořídit novou. Zatím šlape dobře, ještě jsem toho moc neušila. Hlavně si užívám navlékač jehly, to je fakt super funkce.
zboží jsem nakoupil pro Ježíška,takže hodnotit kvalitu nemohu,ale vypadá dobře,tak jak ho prezentuje obchod
- dobrá značka.
- Spolehlivý, přesije a řeže i zimní soft
- Ochrana pro prstů
Produkt doporučuji, dobrá kvalita.