Nejnovější recenze ze sekce Šicí stroje
- Prošije hodně vrstev s pevnější výztuhou
- Tichý
- Velká pracovní plocha
- Dobře osvětlená pracovní plocha
- Idf systém
- Nastavení jehly zapichnute v látce
- Zapošívání
- Výměna patek
Stroj velký a tichý, při změně programu se vše, včetné nastavení jehly, uvede do základního nastavení. Zapošíváni je automatické, ale na jeden steh. Klasické na tři stehy je obtížnější, přešla jsem z mechanického stroje, musím se naučit. Stane se, že při šití omylem zmáčknu zpětně šití. Výměna patek je trochu na sílu, což se bojím, abych něco nezničila.
Prošije hodně vrstev, pokud ve švu změna počtu vrstev, ani neškytne (např. všití poutka).
Ozdobné stehy: myslela jsem si, že nevyuziji, ale už jsem vyšívala monogramy.
Je možné zapnout/vypnout zapichnuti jehly v látce na konci šití, velký pomocník! I upozorní, pokud zapomenu spustit patku dolů a nezačne šít.
Možnost zapnutí chodící pátky -
IDF systém. Velmi oceňuji!
Odstrih nitě je jen třešnička na dortu.
- Tichý spolehlivý jednoduchý na obsluhu super darek
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Splnil mé očekávání
- Ok.
Jednoduchá obsluha , hned mi stroj padl do ruky, příjemné šití
- rychlost, komunikace, vše perfektní
rychlost, komunikace, vše perfektní
Jednoduchý na obsluhu, příjemná velikost.
Dobrý den, šicí stroj jsem koupila pro dcerku k narozeninám a je s ním velmi spokojená. Když jsem se jí ptala jak se jí šije řekla mi že je to super.
Jednoduché, precizní, fungující. Skvělé!
Vybral jsem si stroj s abecedou, mnoha funkcemi a jednoduchým ovládáním. Navlékání nitě, zapošívání. odstřihávání. Ideální poměr cena/výkon...
Stroj je úžasný.
Několik let jsem se trápila se starou Veritaskou, až jsem se konečně odhodlala ji vyměnit.
Rozhodně dobrá volba. Zvláště oceňuji samonavlékání nitě. Nevím, jak je to možné, ale opravdu funguje.
Stroj šije krásně.
Připadá mi ale trochu zbytečné, mít tolik druhů šití.
Stejně používám 2-3 druhy.
- Ještě jsem nevyzkoušela, dovolená.
- Navlékání nitě
- Odstřihl nitě
- Po zastavení udělá stroje,ještě jeden steh
Člověk se na stroji musí naučit šít.Je to jiné než na průmyslovém stroji nebo domácím stroji.Je to elektronika.Je super zatím jsem moc spokojená.Uvidíme časem
stroj je perfektni,doporucuji
manželka je velmi spokojena OK
- šije se s ním velmi dobře, součástí balení je CD, opravdu by mě zajímalo co na něm je :-) bohužel není na čem ho přehrát.
- Mám od Brother i coverlock. Ve srovnání s coverlockem se tento šicí stroj navléká obtížněji, navléct spodní klikač je skoro zázrak. Chtěla bych vidět nějaké detailní instruktážní video speciálně pro tento krok, ale našla jsem pouze videa, která říkají postupujte od bodu 1 do bodu 9. Ostatní nitě se navlékají snadno. Samozřejmě je tady trik s navazováním nití, ale když se nit vyvleče, přetrhne, je potřeba umět nitě navlékat.
Začínáme se seznamovat se strojem, zatím co používáme, skvěle funguje. Vynikající je automat. zapošívání a navlékání jehly.
- Funguje dle představ....velká spokojenost s produktem
- Šije perfektní stehy takže je na proševy jak dělaný
- Prošije silné matroše různého druhu
Je to mechanický šicí stroj, nic tam nejí automatické, tj. vše se musí ručně neustále ladit a to včetně napětí nitě, aby provázání fungovalo a stehy držely látku u sebe. Osvětlení je opravdu nouzovka - pouze vlevo a svítí hodně slabě. Knofl. dírka na 4 kroky je hodně špatná. Stroj je dosti hlučný.
- tichý
- splňuje to, čo som potrebovala
skvelý domáci pomocník
neviem, prečo som s tým tak dlho otálala a neobjednala si ho už dávno.
Neskutočne mi uľahčil moje domáce šitie a hneď ma to viac baví a neodkladám veci bokom, keď to mám šiť na rovnostehu :-)
šitie s ním je jedna radosť.
- Dobré
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »