Nejnovější recenze ze sekce Šicí stroje
Horní podávání je úžasné, navíc má stroj možnost regulace přítlaku patky. Učím se šít pomocí tlačítka START. Se strojem jsem velmi spokojená.
Šicí stroj mini se mi líbí, ze začátku šíje dobře, po úpravě několika kusů oděvů se zasekl, bohužel bez českého návodu, nevím jak závadu odstranit..
Mám problém navléci nit, ale nosím brýle a evidentně musím k očnímu.
Produkt je nepouzitelny. Pedal nefunguje, takze se s nim vubec neda sit. Uz mesic si dopisuji s Lidlem a zadam nazpet penize, ktere jsem utratila za nefungujici sici stroj. Tohle je zcela jiste muj prvni a posledni pokud si neco objednat u Lidlu. Zda se, ze Lidlu nejde o klientovo uspokojeni. Nestoji za svym produktem a neni ochoten okamzite vyresit problem k uspokojeni zakaznika. Ani tento ani jiny produkt Lidlu bych nedoporucila zadnemu ze svych pratel.
- automatické navlékání nitě
Šicí stroj prozatím nevyzkoušen je to krátká doba od zakoupení.Mám na něj ale pozitivní recenze od kamarádky, která stroj používá tak věřím, že bude vše v pořádku a budu spokojená.
Pro středně pokročilé domácí šití je ideální. Usnadní práci. Navlékání je sice komplikované oproti běžnému stroji, ale nic, co by se nedalo zvládnout.
kvalitní
- Nefunguje
Po prvním použití už neprošívá. Jehla sice projede látkou, ale nemá to žádný efekt. Jsou to vyhozené peníze.
Elna 240
Přidáno: 14. července 2024
(naposledy upraveno 14. července 2024)
Zakoupeno v Šicí stroje
- Bez problému prošije víc vrstev silné látky a má tichý chod
Produkt jsme vybraly do chráněné dílny abychom mohly vyrábět kvalitní věci.
chybí úložný kufřík / box
- Designovka za pěknou cenu. Perfektní technická podpora.
- Tichý, rychlý, kvalitní
Předčil očekávání, šije perfektně
Janome JUNO E1015
Přidáno: 8. července 2024
(naposledy upraveno 8. července 2024)
Zakoupeno v Šicí stroje shop
- Prozatím jsem stroj pouze vyzkoušela,mám ho krátkou dobu,koupila jsem jej hlavně pro šití větších vrstev,ale i silnějších vrstev materiálu.
Tuto značku hodnotím velmi kladně,splnila moje očekávání a ta cena je vynikající.
Výrobek splnuje mí požadavky, líbí se mi i prodloužená záruka na tento šicí stroj.
Tichý, rychlý, úžasný ...
Prozatím jen krátce vyzkoušeno, funguje jak má. Obsahuje velké množství stehů a funkcí, které jsou pro běžné, domácí využití víc než dostařující.
Naprostá spokojenost. Tento šicí stroj jsem si vybrala na základě konzultace a doporučení paní majitelky podle mých představ, co by měl obsahovat. Opravdu skvěle vybavený, intuitivní a tichý šicí stroj! Pro mě je nejdůležitější umístění spodní cívky horizontálně, což znamená snadnou a rychlou výměnu cívky a přehled o množství spodní nitě (je třeba použít správné cívky). Dále má automatické zapošití, automatický odstřih horní a spodní nitě, 3 volby rychlosti, šití bez pedálu a navlékač horní nitě (chce to trochu cvik). Pěkný nápad je s umístěním karty pro výběr stehů s volbou čísel a velice podrobný návod. Dva kabely – jeden na pedál a druhý na napájení – nejsou spojené dohromady. Určitě také doporučuji pro seznámení se se strojem, podívat se také na uvedená videa v záložce. Ke stroji je zdarma přídavný stolek, a navíc dostanete i dárkový balíček se šicími potřebami, což určitě potěší. Stroje LADA byly ve své době vynikající, bohužel se pak musely přestat vyrábět. Po různých strojích, na kterých jsem měla možnost šít, od ruského Podolsku až po poslední Singrovku, jsem velice ráda, že LADA je zpět a může konkurovat i jiným vyhlášeným značkám v této cenové kategorii, jako je například Brother.
Za dobrý peníz, dobré zboží.
- Spokojen.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »