Poradna Brother INNOV 955

Autor: | Vloženo: 02.04.2013 000 20:46 | Témata: Poradna Brother INNOV 955

Lze vyšívat na popruh o šíři 2,5cm?

Dobrý den,

chtěla bych si koupit vyšívací stroj za přijatelnou cenu. Nejvíce se mi líbí kombinovaný stroj Brother INNOV 955. Stroj bych ale chtěla používat na vyšívání popruhů o šíři 2,5cm.. Je to s tímto modelem možně? (V popisu jsem četla, že maximální rozměry výšivky jsou 10x10cm. Znamená to, že tento rozměr je zároveň i minimální?)

Děkuji za odpověď.

L.D.

  • 2. dubna 2013 - Oficiální zástupce obchodu Šicí stroje shop

    Dobrý den, vy myslíte popruhů kožených, nebo silnějších materiálů? Pokud ano, prosím rychle na to zapomeňte a podívejte se po jiném typu stroje. Jinak ano, rámeček 10x10 cm je opravdu maximální. Je to na vyšívání malých výšivek pro děti. Ale jako takový vyšívací stroj je dostačující. Pokud čekáte ale větší rámeček, bohužel.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Lucie D.

      2. dubna 2013 - Lucie D.

      Dobrý den,

      Ano, vím, že 10cm x 10cm je maximální (také vím že se dá přikoupením nástavce rozšířit na 17cm x 10cm) moje otázka zněla, jestli je tento rozměr i minimální..To znamená, jestli se dá vyšívat i na menší rozměr, například 2,5cm x 10cm.

      Potřebovala bych vyšívat na vylonové popruhy.. Například takové, ze kterých se dělají vodítka pro psy..


    • Šicí stroje shop

      2. dubna 2013 - Oficiální zástupce obchodu Šicí stroje shop

      Na menší rozměr samozřejmě můžete vyšívat, tam nejste omezená ničím. Ohledně nylonových popruhů, my jsme dodávali už několika zákazníkům, kteří vyšívají na takový materiál, ale nikdy tento stroj, nebo takový podobný. podle nás to nezvládne dlouhodobě. Vždy se prodávala varianta podstatně vyšší, s kovovým chapačem jako Janome MB-4. Tam víme, že to funguje.


  • 2. dubna 2013 - Odpověď partnera sekce NEJ Šicí stroje

    Dobrý den,

    vyšívání tenkých pruhů je potřeba řešit různou technikou fixace materiálu (lepení, stehování, špendlení atd.) k materiálu, který je uchycený v rámečku. Je to pouze o technice jeho uchycení.

    Primárně je stroj stavěn na velikost rámečku do 10x10cm (což nemá vliv na minimální velikost: umožňuje vytvářet i výšivky 1x1cm).

    Vhodným rozšířením je rámeček 10x17cm, který je určen pro tento stroj. Nelze s ním již vyšít vše, ale možnosti a způsoby práce naleznete v těchto článcích:

    http://vysivani.nej-sici-stroje.cz...

    http://vysivani.nej-sici-stroje.cz...

    http://vysivani.nej-sici-stroje.cz...

    Žádný z domácích šicích strojů není stavěn na šití silných nylonových popruhů. U domácích strojů dochází k jejich nadměrnému opotřebení. Mohu vám ovšem i od našich zákazníků potvrdit, že to lze a poměr cena, výkon je zde jedinečný. Když se na internetu dáte do vyhledávání, kdo něco takového dělá, určitě najdete i takové, co uvádějí, přímo tento stroj a vyšívané obojky...
    Jako příklad mohu uvést zde: http://vysivani.nej-sici-stroje.cz...
    Jako začátek podnikání vám bude postačovat a pokud vám to půjde, budete potřebovat větší rámeček, vyšší rychlost, větší výdrž a ....

    Pokud vás budou zajímat další možnosti práce s výšivkami nebo technikami, spojenými s vyšíváním, najdete mnoho zajímavého na našem portálu o vyšívání: http://vysivani.nej-sici-stroje.cz/.

    s přáním hezkého dne
    NEJ Šicí stroje

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.