Poradna TEXI BALLERINA

Autor: | Vloženo: 01.03.2013 000 16:30 | Témata: Poradna TEXI BALLERINA

Texi balerina vs Lada 8600

Dobrý den, rozhoduji se o koupi šicího stroje pro běžné šití i quilting.
Četl jsem váš komentář výše, a nějak tomu nerozumím. Chcete mi říci, že Texi je modernější, lepší a za nižší cenu? Tomu snad nebude nikdo věřit..

Ptám se tedy, jaký je ve trojích rozdíl co se týká kvality elektronických součástek a použitých materiálů?

Nechcete mi přece namluvit, že se identický stroj prodává pod dvěma značkami a s velmi rozdílnou politikou ceny jen kvůli značce.

Pokud se totiž podívám na servis, kteý nabízí Texi a je velmi podobný servisu Janome, musím se ptát, proč by to výrobce vlastně dělal. Jedině že by to byla nadace. Běžná komerční společnost, která logicky a tržně uvažuje, by přeci takovouto politiku nenastoupila.

Krom toho značka, navzdory snahám si ztotožňovat se značkou Lada je úplně jiná.

Ptám se proto, jelikož pracuji na nákupu ve velké nadnárodní firmě fungující v ČR a učtitě není cílem žádného obchodníka (myslím tím právnické osoby) dělat lepší výrobky, co dlouho vydrží z identických materiálů s lepšími službami jako konkurence, ale za nižsí cenu.

To je přeci holý nesmysl.

Děkuji za odpověď.

  • 1. března 2013 - Oficiální zástupce obchodu Šicí centrum

    Dobrý den, pokud narazíte na solidního prodejce, který Vám situaci mezi šicími stroji popravdě vysvětlí, tak se dozvíte toto : tyto stroje jsou zcela shodné. Vyrábí se v jedné fabrice, kde lepí na stroje pouze rozdílné značky, které si někdo objedná podle věhlasu značky. Taková je u nás cenová politika v prodeji šicích strojů, nejedná se o žádnou lepší či horší kvalitu, ale pouze jenom o politiku co nejvíce prodat. Pokud máte zájem skutečně o kvalitní šicí stroj, tak nás neváhejte kontaktovat. Z těchto dvou šicích strojů Vám ze zkušeností opravujícího mechanika nedoporučuji ani jeden.
    Šicí centrum Radovský - www.sici-centrum.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
  • 3. března 2013 - Oficiální zástupce obchodu Šicí stroje shop

    Dobrý den, váš dotaz je trochu nesrozumitelný. Ptáte se jako zákazník, nebo člověk, mající vztah ke značce Lada? Naše společnost je výrobcem značky TEXI. Cenová politika naší společnosti je jiná, držíme se pravidla slušných rabatů. Také značka Texi je nabízena ve více státech, proto si můžeme dovolit ceny držet od konkurence tak nízko. Zákazník na tom jen vydělá:) Proto jsou také prodeje strojů TEXI velmi uspokojivé a mají vzrůstající tendenci.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.